Subscribe to RSS feed Sleeper – Magyarország első számú yo-yos oldala
Sleeper.hu facebook oldala Sleeper.hu twitter oldala Sleeper.hu youtube csatornája

«

»

Magyar Yo-Yo Bajnokság 2012

Kevesebb mint 1 hónap múlva idén is megrendezésre kerül a Magyar Yo-Yo Bajnokság immár 10. alkalommal. A verseny helyszínét idén is a Bálint-ház biztosítja ( Révay utca 16. ,Budapest,1065).

A verseny hivatalos honlapja: http://2012.myyb.eu/

Regisztráció: http://2012.myyb.eu/nevezes/

A belépés egész nap ingyenes!

A versenyszabályzat értelmében Október 16.-ig 7 előnevezett játékos szükséges az adott kategória indításához. (Azért 7 db, mert a szórás miatt átlagosan 2 játékos meggondolja magát indulással kapcsolatban a helyszínen, és 1 kategóriához a helyszínen 5 db versenyző szükséges, hogy a kategória hivatalos legyen.) Sajnos 4A, 5A, és 1A Amatőr kategóriában nem jött össze ennyi játékos. Ezért a 4A-5A játékosok X-divizióban, az Amatőrök pedig vagy Profiban, vagy Haladóban indulhatnak. ( Automatikusan Profiba kerültek áthelyezésre, ha haladóban szeretnének indulni kérjük jelezzék.)

Ezt a lépést azért hoztuk meg, mert az utóbbi években elég alacsony színvonalon futott a 4A és 5A kategória. Ezzel a határidővel azt szerettük volna elkerülni, hogy azok akik komolyan gondolják ezekben a kategóriákban való indulást azok induljanak, és ne álljon fenn az a szituáció, hogy valaki csak azért indul, (felkészülés nélkül) hogy legyen elég ember az adott kategória megtartásához. Aki komolyan indult volna a szeparált 4A-5A kategóriában annak több mint 1 hónap állt rendelkezésére, hogy regisztráljon, a külön álló kategóriákba, de mint már említettem nem jött össze ennyi ember. DE aki szeretne 4A-zni vagy 5A-zni még mindig megteheti, hiszen X-divízióban indulhat, ahol együtt lesz értékelve 2A-3A-4A-5A. Tehát korlátozásról szó nincs, a regisztráció még mindig minden 4A-5A kategóriában bizonyítani vágyó játékosnak nyitott!

Ezzel az összevonással a verseny sokkal jobban kiélesedik, és nagyobb felkészülésre, színvonalasabb produkciókra biztatja a fellépőket. Felmerülhet a SEED, (azaz a világbajnokságra való elő kvalifikáció) kérdése. Az amerikai VB-re eddig csak egy homogén kategória nyertese kapott elő kvalifikációt. Mint tudjuk 2013-ban Prágában lesz a világbajnokság. Mivel sok európai országban X-divízió van, ezért az európai szervezők biztos, hogy fognak reagálni erre a problémára szabályzatukban, hiszen több Európai játékos lesz így a Világbajnokságon, akik X-divet nyertek, és miért lenne cél, hogy ne tudják képviselni országukat, mint nemzeti bajnokok?

Még egy dolog általánosában versenyekkel kapcsolatban. A kérdések, észrevételek olvasása közben arra kellett rádöbbennünk, hogy nagyon kevesen olvassák a verseny szabályzatát, a határidőket pedig még annyian se jegyzik fel. Kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el ezeket a szabályokat, illetve figyeljen oda a határidőkre.

Ha bármilyen kérdés felmerül ezzel kapcsolatban itt commentban írjatok, és válaszolunk!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az e-mail címed nem tesszük közzé

Ezeket a HTML tageket és tulajdonságokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>