Subscribe to RSS feed Sleeper – Magyarország első számú yo-yos oldala
Sleeper.hu facebook oldala Sleeper.hu twitter oldala Sleeper.hu youtube csatornája

«

»

Európa Bajnokság – Sztár játékosok.

Mint előző cikkünkben írtuk, számos külföldi, mitöbb tengerentúli sztár is várható az idén hazánkban megrendezésre kerülő Európa bajnokságra. A versenyen természetesen olyan profi Európai játékosok biztosan megjelennek, mint a cseh Vashek Kroutil ( cseh, és európa bajnok), a német Kojo Boison, a lengyel Mateusz Ganc, vagy akár a tavalyi bajnok Grzegorz Wójcik.

A verseny honlapján eddig még csak 1 tengerentúl sztárjátékost erősítettek meg hivatalosan. Őt azt hiszem nem kell bemutatnom senkinek. Hiroyuki Suzuki 4x Világbajnok Február 23-24-én látogat hazánkba, hogy a verseny fő attrakciója legyen.  Suzuki nem csak kiváló játékos, de a verseny egyik arany sponzorának a Something cégnek is tulajdonosa. Hiroyuki mindig látványos, hatalmas showt ad, ha másért nem már talán ezért érdemes befizetni az 5 EU-s belépő díjat. Nem ismered a mestert? Nézd meg világbajnok műsorát:

 

A versennyel kapcsolatban további hírességek nevei is felmerültek. Ezek a hírek nem hivatalosak, legtöbbje a facebookról, twitterről, és az instagram közösségi oldalakról került elő, illetve a regisztrációból következtettünk arra, hogy meg fognak jelenni a versenyen.

Ben Conde


Grant Johnson mellett, pillanatnyilag a yoyojam egyedüli valóban aktív játékosa. Fő kategóriája az offstring, de 1A kategóriában is megállja a helyét. Mi sem bizonyítja ezt jobban hogy már a versenyre is regisztrált nemzetközi kategóriába. A verseny facebook oldalán csapattársa Farkas Bálint is megerősítette, hogy jön Ben, reméljük lesz lehetőségünk találkozni vele!

 

Ann Connolly


Ann a Yoyofactory cég szponzoráltja. Bátran mondhatjuk, hogy a világ legeredményesebb női játékosa. A yoyofactory csapatával már többször körbe utazta a világot, Februárban pedig hazánkba látogat el! Kedvenc yo-yoja a Yoyofactory WHIP!

 

Miguel Correa

Miguel szintén a yoyofactory szponzoráltja, eddigi években imádta a prágai Európa bajnokságot, reméljük idén hazánkba is beleszeret. Fő kategóriái az 5A és 1A, 5A kategóriában amerikai nemzeti bajnok. Miguel nem csak yo-yozásban, hanem a videózásban is nagyon otthon van, az ő projectje a Studio Sessions.

 

Tyler Severance
Tyler tavaly látogatott el az Olasz Yo-Yo Bajnokságra, és annyira megtetszett neki az európai yo-yo versenyek hangulata, hogy facebookon közzétette, hogy itt lesz az Európabajnokságon is. Tyler az 5A nagymestere, 2007-ben világbajnokságot is nyert. Mostanában inkább 1A kategóriában fejlődik, és versenyzik. Nevéhez fűződik a Yoyofactory Supernova yo-yo tervezése.

 

Ricardo Marechal

Brazil bajnok, test körüli ,  illetve “mezítlábas” trükkjeiről híres. A versenyre már regisztrál, reméljük meg is jelenik, hiszen ő lenne az első brazil yo-yo versenyző aki megjelenik hazánkban.

 

Ryosuke Iwasawa


Japán játékos a verseny két szponzorának az Irpadnak és a Yoyorecreation-nek támogatottja. Híres rendkívül bonyolult slack és whip trükkjeiről.

Következőkben a zsűrizésről, majd egyéb fontos technika információkról szeretnék írni, attól függően milyen információkat sikerül kapnom a verseny szervezőitől.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az e-mail címed nem tesszük közzé

Ezeket a HTML tageket és tulajdonságokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>