Subscribe to RSS feed Sleeper – Magyarország első számú yo-yos oldala
Sleeper.hu facebook oldala Sleeper.hu twitter oldala Sleeper.hu youtube csatornája

«

»

European Yo-Yo Championship – Első reklámfilm videó

Idén rendezik meg hazánkban először az Európa bajnokságot Február 23-24-ig. Regisztrációtokat a hivatalos honlapon adhatjátok le itt: http://www.eyyc2013.com/  A verseny mögött a szponzorok legjava sorakozik fel, biztosan értékes nyereményekre lehet számítani, ha még nem regisztráltatok volna nézzétek meg őket, mert biztosan meg fognak győzni!

Érdemes minél hamarabb regisztrálni, mert a nevezési díjak folyamatosan nőnek. Bármilyen kérdéssel, a verseny hivatalos facebook oldalán forduljatok a versenyszervezőihez!

Mivel a honlapon sehol sem találtunk magyar nyelvű útmutatást, ezért szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy először magára a honlapra kell regisztrálni, majd utána adható hozzá profilunkhoz versenyregisztráció. Sajnos ahogy a magyar regisztrált játékosok számán  látszik a magyar nyelv hiánya erős szűrőként funkcionált.

Ennek ellenére van ok örömre a magyar játékosoknak is hiszen megszületett az első nem hivatalos reklámfilm is a rendezvényhez ahogy a zeneszám kimondja: Molnár – Yoyosztár – Dávid főszereplésével. A reklámfilm a Neoton família híres yo-yo számának átdolgozásának werkfilmje is egyben. A videóban a Magyar Yoyosztáron kívül, a könnyűzenei élet olyan kultikus alakjaival is találkozhattok mint, Csepregi Éva ,Végvári Ádám, és Sunny. Kíváncsian várjuk a teljes dal, és a hozzátartozó videókklipp megjelenését is! Talán ez lesz az Európa bajnokság himnusza is?

Következő cikkünkben a versenyre látogató külföldi játékosokról írunk majd. Elöljáróban, annyi, hogy a verseny hivatalos sztárvendége Hiroyuki Suzuki 4x Világbajnok, de mellette rengeteg világszínvonalú játékos is jelezte szándékát, hogy ellátogat a hazánkban megrendezésre kerülő Európa bajnokságra! Következő cikk a hétvége folyamán!

Még nincs hozzászólás

1 ping

  1. Európa Bajnokság – Sztár játékosok. | Sleeper - Magyarország első számú yo-yos oldala says:

    [...] « European Yo-Yo Championship – Első reklámfilm videó [...]

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az e-mail címed nem tesszük közzé

Ezeket a HTML tageket és tulajdonságokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>