gerdg
Trade Count:
( 0)
Rock the Baby

www.retyo.eu - DCH
|
 |
« Válasz #135 Dátum: Március 02, 2012, 16:49:35 » |
|
sleeper Dániel!!!!! Ha tied volt az utolsó hozzászólás akkor ne írj egy újat hanem azt szerkeszd!!! Másodszor meg légyszíves ha valakinek válaszolsz akkor annak a nevét írd a hozzászólásodba mert így vissza olvasva nem tudja az ember, hogy kinek szántad (persze volt ahova oda írtad...) Harmadszor meg a "gerdog"-nál rám gondoltál?  mert ha nem lenne egyértelmű akkor azt a hozzászólást nem én írtam, hanem én is csak hivatkoztam egy előttem lévőre, hogy egyértelműen lássuk, hogy mire válaszoltam... de azért köszönöm a segítséget, de azt hiszem a felhúzás már megy 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jhol
Trade Count:
( 0)
Újonc

|
 |
« Válasz #136 Dátum: Április 28, 2012, 12:34:49 » |
|
Sziasztok,elnézést,ha rossz helyre írtam,de elnézve a témákat,ez tűnt a legmegfelelőbbnek,noha a kérdésem nem konkrétan kezdő yoyokról lenne..van egy Hitman Pro-m,ill.egy axiom-om.Tervezek egy Phenom vásárlást.a kérdésem a következő lenne:mi az általános vélemény a Phenomról,ill.mennyivel szárnyalja túl egy axiom teljesítményét?ill.még egy:c3yoyodesign Berserker mennyivel jobb,mint egy Phenom?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gerdg
Trade Count:
( 0)
Rock the Baby

www.retyo.eu - DCH
|
 |
« Válasz #137 Dátum: Április 30, 2012, 11:30:40 » |
|
Sziasztok,elnézést,ha rossz helyre írtam,de elnézve a témákat,ez tűnt a legmegfelelőbbnek,noha a kérdésem nem konkrétan kezdő yoyokról lenne..van egy Hitman Pro-m,ill.egy axiom-om.Tervezek egy Phenom vásárlást.a kérdésem a következő lenne:mi az általános vélemény a Phenomról,ill.mennyivel szárnyalja túl egy axiom teljesítményét?ill.még egy:c3yoyodesign Berserker mennyivel jobb,mint egy Phenom?
Ezeknél a felső kategóriás yoyoknál inkább már az a meghatározó, hogy neked melyik esik jobban kézre. Ezt természetesen úgy tudod megállapítani, hogy kipróbálod mindegyiket, de ne csak egy-két trükk erejéig, hanem ha lehetőséged van rá akkor játssz vele legalább egy fél órát. A Phenom-ról azt kell tudni, hogy Hiroyuki Suzuki signature modellje, tehát rossz már nem lehet  A Berserker-ről nem tudok véleményt mondani, mert még nem próbáltam.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Börszáy
Trade Count:
( 0)
Újonc

|
 |
« Válasz #138 Dátum: Július 11, 2012, 17:49:27 » |
|
Helló mindenkinek! Lenne egy olyan problémám, hogy yoyoexperten haladva "advance" szinten megakadtam(nem forog olyan sokáig a yoyo, hogy betudjak fejezni egy hosszabb trükköt:) ). Most FHZ-m és Metal Zero-m van! Szerintetek ha beújítanék vmi komolyabb yoyot, azzal menne tovább a fejlődés? Ha igen, mit ajánlatok? előre is THX!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoyomaster
Trade Count:
( 0)
Újonc

|
 |
« Válasz #139 Dátum: Július 21, 2012, 09:18:50 » |
|
Helló mindenkinek! Lenne egy olyan problémám, hogy yoyoexperten haladva "advance" szinten megakadtam(nem forog olyan sokáig a yoyo, hogy betudjak fejezni egy hosszabb trükköt:) ). Most FHZ-m és Metal Zero-m van! Szerintetek ha beújítanék vmi komolyabb yoyot, azzal menne tovább a fejlődés? Ha igen, mit ajánlatok? előre is THX! Hello ! Hát igen bekéne nevezni egy komolyabb yoyora azért áll le a tied... án ajánlanám neked a dv88at 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Börszáy
Trade Count:
( 0)
Újonc

|
 |
« Válasz #140 Dátum: Július 21, 2012, 15:37:33 » |
|
Helló mindenkinek! Lenne egy olyan problémám, hogy yoyoexperten haladva "advance" szinten megakadtam(nem forog olyan sokáig a yoyo, hogy betudjak fejezni egy hosszabb trükköt:) ). Most FHZ-m és Metal Zero-m van! Szerintetek ha beújítanék vmi komolyabb yoyot, azzal menne tovább a fejlődés? Ha igen, mit ajánlatok? előre is THX! Hello ! Hát igen bekéne nevezni egy komolyabb yoyora azért áll le a tied... án ajánlanám neked a dv88at  köszi! én is azt néztem, abból is a splash változatot  de mellette néztem még C3 di base-t is, és nem tudom melyik legyen :S szted?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoyomaster
Trade Count:
( 0)
Újonc

|
 |
« Válasz #141 Dátum: Július 22, 2012, 11:08:32 » |
|
Helló mindenkinek! Lenne egy olyan problémám, hogy yoyoexperten haladva "advance" szinten megakadtam(nem forog olyan sokáig a yoyo, hogy betudjak fejezni egy hosszabb trükköt:) ). Most FHZ-m és Metal Zero-m van! Szerintetek ha beújítanék vmi komolyabb yoyot, azzal menne tovább a fejlődés? Ha igen, mit ajánlatok? előre is THX! Hello ! Hát igen bekéne nevezni egy komolyabb yoyora azért áll le a tied... án ajánlanám neked a dv88at  köszi! én is azt néztem, abból is a splash változatot  de mellette néztem még C3 di base-t is, és nem tudom melyik legyen :S szted? Ha dibase-t én néztél akkor azt az jobb választás mint a dv888 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Börszáy
Trade Count:
( 0)
Újonc

|
 |
« Válasz #142 Dátum: Július 22, 2012, 20:06:17 » |
|
Helló mindenkinek! Lenne egy olyan problémám, hogy yoyoexperten haladva "advance" szinten megakadtam(nem forog olyan sokáig a yoyo, hogy betudjak fejezni egy hosszabb trükköt:) ). Most FHZ-m és Metal Zero-m van! Szerintetek ha beújítanék vmi komolyabb yoyot, azzal menne tovább a fejlődés? Ha igen, mit ajánlatok? előre is THX! Hello ! Hát igen bekéne nevezni egy komolyabb yoyora azért áll le a tied... án ajánlanám neked a dv88at  köszi! én is azt néztem, abból is a splash változatot  de mellette néztem még C3 di base-t is, és nem tudom melyik legyen :S szted? Ha dibase-t én néztél akkor azt az jobb választás mint a dv888  Köszi! már meg is rendeltem 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
darky
Trade Count:
( 0)
Újonc

|
 |
« Válasz #143 Dátum: Augusztus 18, 2012, 14:06:22 » |
|
Sziasztok! Ma kaptam meg az első jojómat, egy Yoyofactory One-t. El is kezdtem gyakorolni a sleepert, de van amikor dobás után kicsit oldalra fordulva pörög a jojóm. Ez miért lehet?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Börszáy
Trade Count:
( 0)
Újonc

|
 |
« Válasz #144 Dátum: Szeptember 08, 2012, 15:03:58 » |
|
Sziasztok! Ma kaptam meg az első jojómat, egy Yoyofactory One-t. El is kezdtem gyakorolni a sleepert, de van amikor dobás után kicsit oldalra fordulva pörög a jojóm. Ez miért lehet?
Ha minden igaz, gyenge a sleepered  nekem is még anno az volt a gondom 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KrisSs
Trade Count:
( 0)
Újonc

|
 |
« Válasz #145 Dátum: Szeptember 18, 2012, 18:38:36 » |
|
Sziasztok! Egy YoYoFactory Whip jojom van és olyan probléma merült fel egyik napról a másikra, hogy ha dobok egy sleepert és kicsit megrántom a zsinórt akkor a jojo elkezdi felcsavarni magát  én a csapágyra gyanakszok de érdekelne a ti véleményetek hogy lehetne ezt kiküszöbölni?  Előre is köszönöm 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Catch the Fever
Trade Count:
( 0)
Újonc

Catch the Fever!
|
 |
« Válasz #146 Dátum: Szeptember 19, 2012, 14:23:18 » |
|
Sziasztok! Egy YoYoFactory Whip jojom van és olyan probléma merült fel egyik napról a másikra, hogy ha dobok egy sleepert és kicsit megrántom a zsinórt akkor a jojo elkezdi felcsavarni magát  én a csapágyra gyanakszok de érdekelne a ti véleményetek hogy lehetne ezt kiküszöbölni?  Előre is köszönöm  A Whip már nem egy szimpla yoyo amivel úgy játszol, hogy le-fel le-fel. A lényeg a csapágy. Amiatt jön fel a yoyo és ez így van rendjén  ) Kezdd el megtanulni a sleepert és a többi trükköt www.jojozz.hu vagy www.yoyoexpert.com (itt a Learn menüpont alatt találod a trükköket.)  Remélem tudtam segíteni. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KrisSs
Trade Count:
( 0)
Újonc

|
 |
« Válasz #147 Dátum: Szeptember 20, 2012, 17:46:05 » |
|
Sziasztok! Egy YoYoFactory Whip jojom van és olyan probléma merült fel egyik napról a másikra, hogy ha dobok egy sleepert és kicsit megrántom a zsinórt akkor a jojo elkezdi felcsavarni magát  én a csapágyra gyanakszok de érdekelne a ti véleményetek hogy lehetne ezt kiküszöbölni?  Előre is köszönöm  A Whip már nem egy szimpla yoyo amivel úgy játszol, hogy le-fel le-fel. A lényeg a csapágy. Amiatt jön fel a yoyo és ez így van rendjén  ) Kezdd el megtanulni a sleepert és a többi trükköt www.jojozz.hu vagy www.yoyoexpert.com (itt a Learn menüpont alatt találod a trükköket.)  Remélem tudtam segíteni.  Pont ez a problémám. Már tanultam róla és egyik naptól csak feljött magától miután kidobtam felhúzás nélkül egy kis rántásra mint egy szimpla yoyo. Kicseréltük a csapágyat egy másik whipével de még mindig nincs változás.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Catch the Fever
Trade Count:
( 0)
Újonc

Catch the Fever!
|
 |
« Válasz #148 Dátum: Szeptember 21, 2012, 16:24:09 » |
|
Pont ez a problémám. Már tanultam róla és egyik naptól csak feljött magától miután kidobtam felhúzás nélkül egy kis rántásra mint egy szimpla yoyo. Kicseréltük a csapágyat egy másik whipével de még mindig nincs változás. [/quote]
Érdekes...zsinór gondolom nemvolt rácsavarodva a csapágyra duplán vagy ilyesmi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KrisSs
Trade Count:
( 0)
Újonc

|
 |
« Válasz #149 Dátum: Szeptember 22, 2012, 14:30:26 » |
|
Pont ez a problémám. Már tanultam róla és egyik naptól csak feljött magától miután kidobtam felhúzás nélkül egy kis rántásra mint egy szimpla yoyo. Kicseréltük a csapágyat egy másik whipével de még mindig nincs változás.
Érdekes...zsinór gondolom nemvolt rácsavarodva a csapágyra duplán vagy ilyesmi.
Nem. Sőt már 3 zsinórral próbálkoztam ,hátha ott a probléma de nem. Még mindig feljön és nagyon gyorsan lassul. Kb 15-30 mp után megáll. Most új tengelyt rendeltem hátha az megoldja a problémát. Ha az sem akkor nincs mese új jojo kell :/
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|