Jojobolt.hu / Jojozz.hu / Sleeper.hu Fórum | Általános | Általános társalgó | 

Kezdő vagy? Kérdezz itt!

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12
Nyomtatás
Szerző Téma: Kezdő vagy? Kérdezz itt!  (Megtekintve 5526 alkalommal)
gerdg
Trade Count: (0)
Rock the Baby

www.retyo.eu - DCH

Profil megtekintése WWW E-mail
« Válasz #135 Dátum: Március 02, 2012, 16:49:35 »

sleeper Dániel!!!!!

Ha tied volt az utolsó hozzászólás akkor ne írj egy újat hanem azt szerkeszd!!!

Másodszor meg légyszíves ha valakinek válaszolsz akkor annak a nevét írd a hozzászólásodba mert így vissza olvasva nem tudja az ember, hogy kinek szántad (persze volt ahova oda írtad...)

Harmadszor meg a "gerdog"-nál rám gondoltál? Vigyorog mert ha nem lenne egyértelmű akkor azt a hozzászólást nem én írtam, hanem én is csak hivatkoztam egy előttem lévőre, hogy egyértelműen lássuk, hogy mire válaszoltam... de azért köszönöm a segítséget, de azt hiszem a felhúzás már megy Kacsint
Naplózva

jhol
Újonc
*

Profil megtekintése E-mail
« Válasz #136 Dátum: Április 28, 2012, 12:34:49 »

Sziasztok,elnézést,ha rossz helyre írtam,de elnézve a témákat,ez tűnt a legmegfelelőbbnek,noha a kérdésem nem konkrétan kezdő yoyokról lenne..van egy Hitman Pro-m,ill.egy axiom-om.Tervezek egy Phenom vásárlást.a kérdésem a következő lenne:mi az általános vélemény a Phenomról,ill.mennyivel szárnyalja túl egy axiom teljesítményét?ill.még egy:c3yoyodesign Berserker mennyivel jobb,mint egy Phenom?
Naplózva
gerdg
Rock the Baby

www.retyo.eu - DCH

Profil megtekintése WWW E-mail
« Válasz #137 Dátum: Április 30, 2012, 11:30:40 »

Sziasztok,elnézést,ha rossz helyre írtam,de elnézve a témákat,ez tűnt a legmegfelelőbbnek,noha a kérdésem nem konkrétan kezdő yoyokról lenne..van egy Hitman Pro-m,ill.egy axiom-om.Tervezek egy Phenom vásárlást.a kérdésem a következő lenne:mi az általános vélemény a Phenomról,ill.mennyivel szárnyalja túl egy axiom teljesítményét?ill.még egy:c3yoyodesign Berserker mennyivel jobb,mint egy Phenom?

Ezeknél a felső kategóriás yoyoknál inkább már az a meghatározó, hogy neked melyik esik jobban kézre. Ezt természetesen úgy tudod megállapítani, hogy kipróbálod mindegyiket, de ne csak egy-két trükk erejéig, hanem ha lehetőséged van rá akkor játssz vele legalább egy fél órát.
A Phenom-ról azt kell tudni, hogy Hiroyuki Suzuki signature modellje, tehát rossz már nem lehet Kacsint A Berserker-ről nem tudok véleményt mondani, mert még nem próbáltam.
Naplózva

Börszáy
Újonc
*

« Válasz #138 Dátum: Július 11, 2012, 17:49:27 »

Helló mindenkinek! Lenne egy olyan problémám, hogy yoyoexperten haladva "advance" szinten megakadtam(nem forog olyan sokáig a yoyo, hogy betudjak fejezni egy hosszabb trükköt:) ). Most FHZ-m és Metal Zero-m van! Szerintetek ha beújítanék vmi komolyabb yoyot, azzal menne tovább a fejlődés? Ha igen, mit ajánlatok? előre is THX!
Naplózva
yoyomaster
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #139 Dátum: Július 21, 2012, 09:18:50 »

Helló mindenkinek! Lenne egy olyan problémám, hogy yoyoexperten haladva "advance" szinten megakadtam(nem forog olyan sokáig a yoyo, hogy betudjak fejezni egy hosszabb trükköt:) ). Most FHZ-m és Metal Zero-m van! Szerintetek ha beújítanék vmi komolyabb yoyot, azzal menne tovább a fejlődés? Ha igen, mit ajánlatok? előre is THX!

Hello ! Hát igen bekéne nevezni egy komolyabb yoyora azért áll le a tied... án ajánlanám neked a dv88at Mosolyog
Naplózva
Börszáy
Újonc
*

« Válasz #140 Dátum: Július 21, 2012, 15:37:33 »

Hello ! Hát igen bekéne nevezni egy komolyabb yoyora azért áll le a tied... án ajánlanám neked a dv88at Mosolyog

köszi! én is azt néztem, abból is a splash változatot Mosolyog de mellette néztem még C3 di base-t is, és nem tudom melyik legyen :S szted?
Naplózva
yoyomaster
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #141 Dátum: Július 22, 2012, 11:08:32 »

köszi! én is azt néztem, abból is a splash változatot Mosolyog de mellette néztem még C3 di base-t is, és nem tudom melyik legyen :S szted?

Ha dibase-t  én néztél akkor azt az jobb választás mint a dv888 Mosolyog
Naplózva
Börszáy
Újonc
*

« Válasz #142 Dátum: Július 22, 2012, 20:06:17 »

Ha dibase-t  én néztél akkor azt az jobb választás mint a dv888 Mosolyog

Köszi! már meg is rendeltem Mosolyog
Naplózva
darky
Újonc
*

« Válasz #143 Dátum: Augusztus 18, 2012, 14:06:22 »

Sziasztok! Ma kaptam meg az első jojómat, egy Yoyofactory One-t. El is kezdtem gyakorolni a sleepert, de van amikor dobás után kicsit oldalra fordulva pörög a jojóm. Ez miért lehet?
Naplózva
Börszáy
Újonc
*

« Válasz #144 Dátum: Szeptember 08, 2012, 15:03:58 »

Sziasztok! Ma kaptam meg az első jojómat, egy Yoyofactory One-t. El is kezdtem gyakorolni a sleepert, de van amikor dobás után kicsit oldalra fordulva pörög a jojóm. Ez miért lehet?

Ha minden igaz, gyenge a sleepered Mosolyog nekem is még anno az volt a gondom Mosolyog
Naplózva
KrisSs
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #145 Dátum: Szeptember 18, 2012, 18:38:36 »

Sziasztok!

Egy YoYoFactory Whip jojom van és olyan probléma merült fel egyik napról a másikra, hogy ha dobok egy sleepert és kicsit megrántom a zsinórt akkor a jojo elkezdi felcsavarni magát  Határozatlan én a csapágyra gyanakszok de érdekelne a ti véleményetek hogy lehetne ezt kiküszöbölni?   Mosolyog Előre is köszönöm Mosolyog
Naplózva
Catch the Fever
Újonc
*

Catch the Fever!

« Válasz #146 Dátum: Szeptember 19, 2012, 14:23:18 »

Sziasztok!

Egy YoYoFactory Whip jojom van és olyan probléma merült fel egyik napról a másikra, hogy ha dobok egy sleepert és kicsit megrántom a zsinórt akkor a jojo elkezdi felcsavarni magát  Határozatlan én a csapágyra gyanakszok de érdekelne a ti véleményetek hogy lehetne ezt kiküszöbölni?   Mosolyog Előre is köszönöm Mosolyog

A Whip már nem egy szimpla yoyo amivel úgy játszol, hogy le-fel le-fel. A lényeg a csapágy. Amiatt jön fel a yoyo és ez így van rendjén Mosolyog) Kezdd el megtanulni a sleepert és a többi trükköt  Mosolyog www.jojozz.hu  vagy  www.yoyoexpert.com (itt a Learn menüpont alatt találod a trükköket.)  Kacsint Remélem tudtam segíteni.  Vigyorog
Naplózva
KrisSs
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #147 Dátum: Szeptember 20, 2012, 17:46:05 »

Sziasztok!

A Whip már nem egy szimpla yoyo amivel úgy játszol, hogy le-fel le-fel. A lényeg a csapágy. Amiatt jön fel a yoyo és ez így van rendjén Mosolyog) Kezdd el megtanulni a sleepert és a többi trükköt  Mosolyog www.jojozz.hu  vagy  www.yoyoexpert.com (itt a Learn menüpont alatt találod a trükköket.)  Kacsint Remélem tudtam segíteni.  Vigyorog

Pont ez a problémám. Már tanultam róla és egyik naptól csak feljött magától miután kidobtam felhúzás nélkül egy kis rántásra mint egy szimpla yoyo. Kicseréltük a csapágyat egy másik whipével de még mindig nincs változás.
Naplózva
Catch the Fever
Újonc
*

Catch the Fever!

« Válasz #148 Dátum: Szeptember 21, 2012, 16:24:09 »

Pont ez a problémám. Már tanultam róla és egyik naptól csak feljött magától miután kidobtam felhúzás nélkül egy kis rántásra mint egy szimpla yoyo. Kicseréltük a csapágyat egy másik whipével de még mindig nincs változás.
[/quote]

Érdekes...zsinór gondolom nemvolt rácsavarodva a csapágyra duplán vagy ilyesmi.

Naplózva
KrisSs
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #149 Dátum: Szeptember 22, 2012, 14:30:26 »

Érdekes...zsinór gondolom nemvolt rácsavarodva a csapágyra duplán vagy ilyesmi.

Nem. Sőt már 3 zsinórral próbálkoztam ,hátha ott a probléma de nem. Még mindig feljön és nagyon gyorsan lassul. Kb 15-30 mp után megáll. Most új tengelyt rendeltem hátha az megoldja a problémát. Ha az sem akkor nincs mese új jojo kell  :/
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12
Nyomtatás

Ugrás: